NOC når ut till fler och växer

Ett stort tack till alla er som på något vis deltagit vid vår ”kromosomvecka”;
Kromosomavvikelser Awareness Week 2016!
Ni som följt oss i vårt evenemang på Facebook, som gillat, kommenterat, delat, sålt, köpt och burit NOC-bandet. De NOC-familjer m.fl. som delat med sig av sina liv i vår berättelsekampanj om extra unika barn, fantastiska syskon, familj och övrig släkt. Ni är alla en stor del av vår kunskaps- och medvetenhetsspridning! Dessutom är det en stor hjälp i spridandet av vår förening så fler familjer kan hitta oss och slippa känna sig ensamma i sina ultrasällsynta diagnoser.

 
Under veckan nådde vi ut till närmare 30000 personer, och säkert mer än så då inlägg delats vidare i flera led. Vi hade runt 10000 engagerade genom gilla-klick, kommentarer och delningar, fick över 50 nya följare av vår Facebooksida och flera nya medlemmar till föreningen.
Närmare 300 NOC-band såldes och många klädde sig i föreningens färger gult och rött på NOC-dagen den 17 juni.
Tack till Göteborg Rugbyförening som arrangerade ett event där man hjälpte till med tillverkning av NOC-band!
En mycket lyckad vecka som vi hoppas ska bli ännu större nästa år!

Närmast ser vi fram emot vår familjeträff nästa helg där antalet deltagare är betydligt större än tidigare år, fantastiskt roligt!
Vi är en växande förening som fortsätter att arbeta med att nå ut till och finnas för fler familjer och anhöriga samt sprida kunskap och medvetenhet.

Trevlig sommar önskar NOC – Nätverket för ovanliga kromosomavvikelser


 

image

image

image

image


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *